El XIV Congrés FEDALMA 2017 acollirà la presentació dels Premis del VI Concurs de Contes Infantils “Lactància i Criança”

cartel congreso fedalmaLa cerimònia de presentació del conte guanyador de la VI edició del Concurs de Contes Infantils “Lactància i Criança”, impulsat per la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna, està prevista coincidint amb el XIV Congrés FEDALMA 2017 – Vilafranca del Penedés (Barcelona), els propers dies 21 i 22 d’abril.

Aquesta activitat s’inscriu dins del marc de col·laboració d’ambdues entitats en projectes de normalització i difusió de la lactància materna en tots els àmbits de la societat.

La presentació inclourà també a tots els contes als quals se’ls hagi atorgat algun Esment d’Honor en l’última edició del Concurs.

El termini d’inscripció per al XIV Congrés FEDALMA d’Associacions i Grups pro Lactància Materna ja està obert i tindrà lloc a Vilafranca del Penedès (Barcelona) els dies 21 i 22 d’abril 2017.

pit penedesEn aquesta edició el grup amfitrió és PIT PENEDES i el lema triat per al XIV Congrés és “Lactància materna: trencant etiquetes”.

El Congrés atorgarà també crèdits de formació i ofereix l’oportunitat de participació científica dels congressistes amb premis en metàl·lic per posters i comunicacions.

Més informació a FEDALMA.